Eenvoudige ideeën voor fondsenwerving? Een gekke en avontuurlijke vrouw zoekt ideeën voor fondsenwerving

Toen ik enkele jaren geleden aan mijn ouderlijke reis begon, besefte ik niet dat ik ook begon aan een eindeloze zoektocht naar eenvoudige ideeën voor fondsenwerving. Echt, ik had geen idee dat een van de primaire verantwoordelijkheden als ouder zou zijn om voortdurend te brainstormen over ideeën voor fondsenwerving.

Zelfs nadat ik was bezweken voor het feit dat fondsenwerving een vast onderdeel van mijn leven zou zijn, had ik geen idee dat het zo’n avontuur zou worden.

Zoals je kunt zien heb ik drie kinderen op school die alles verkopen, van pannenkoeken tot pizza. We zijn bezig met drama, voetbal, basketbal en ik zit gewoon op een zelfgefinancierd hockeybord voor – ik vermoedde het – om geld in te zamelen.

Ik handel in grondstoffen met vrienden: “Ik ga die taart nemen en koekjesdeeg verhandelen … We zijn zelfs goed.” Mijn familieleden nemen hun telefoon niet meer op, bang om meer dingen te kopen die ze niet nodig hebben.

We hebben het allemaal gedaan!

Laten we eens kijken, er zijn verkopen van geschenkverpakkingen / speciaal item / snuisterij. Als je het mij vraagt, zijn dit soort inzamelingsacties overdreven en overdreven. Elke keer als ik me omdraai heeft mijn kind een andere catalogus! In deze economie, wanneer ik inpakpapier voor $ 1,00 kan kopen bij mijn lokale dollarwinkel, waarom zou ik dan een rol inpakpapier willen die me $ 9,00 kost? (Dus wat als het van betere kwaliteit is, het brak toch met het geschenk.) Ik schrijf eigenlijk liever een cheque voor school en probeer dan dat spul te verkopen.

Natuurlijk zijn we het sowieso beu om dingen te verkopen, dus de helft van de tijd plaats ik een goede bestelling voor mijn gezin (met tegenzin, natuurlijk).

Voorbeeld: mijn dochter kwam onlangs thuis en meldde dat “The Cookie Dough Guy” zei dat als ze genoeg geld wilden voor hun excursie naar het Boston Museum, ze werden “aangemoedigd” om ten minste twee koekjesdeegkuipen te verkopen (voor $ 14,00 per stuk!). Ik heb $ 28,00 uitgegeven aan twee kleine kuipjes koekjesdeeg. Ik had naar BJ’s kunnen gaan, een grote bak Tollhouse Cookie dough kunnen kopen voor $ 6,99 en de ingang van mijn dochter tot het museum kunnen kopen voor minder dan dat! Waarom vroegen ze niet alleen om geld voor de excursie? Het is belachelijk!

En hoe zit het met die kraampjes op kermissen of ambachtelijke festivals?

Nou, als je wordt gevraagd om “een kiosk een paar uur te runnen”, wees dan heel voorzichtig. Onze organisatie heeft zich aangemeld voor een stand op het zomerfestival van onze gemeenschap in juni. Ik logde in voor de vroege dienst (ik kreeg mijn dienst en genoot van een leuke middag met mijn gezin). Ja, de eerste fout. Grappig hoe het lijkt dat je “vervangers” je nooit echt lijken te vervangen. Dus ik was er, na 6 uur “run ik de stand”. Alsof het nog niet vervelend genoeg was, werd de lucht ineens donker, begon de wind en zaten we midden in een van die vreselijke onweersbuien en onweersbuien. Alles waaide hevig. De parachute stond op het punt te vliegen. Het regende in groten getale. Onnodig te zeggen dat we die dag heel weinig geld verdienden. (tot zet

Ongeacht de “zware onweersfactor” was het evenement niet erg winstgevend, want hoewel er veel verkeer was, was er ook veel concurrentie.)

Oh en laten we een van mijn favoriete “eenvoudige” fondsenwervingsideeën, pizzasets en taarten niet vergeten.

Nou ja, het zijn behoorlijk fatsoenlijke verkopers, maar de logistiek van alles is gek. Allereerst moet u de exacte levertijd met het bedrijf regelen, omdat ze de goederen bevroren moeten houden. Vervolgens moet je iedereen vertellen wanneer de exacte leverdatum is en bidden dat ze hun producten daadwerkelijk komen ophalen. En als ze dat niet doen. . . Nou, laten we zeggen, het was een goede zaak om beneden een reservevriezer te hebben om een aantal van die zeer grote dozen op te slaan! En laat me niet beginnen met het maken van bazillion telefoontjes naar die mensen die niet kwamen opdagen op de exacte levertijd.

Maar mijn favoriete avontuur al die tijd was ‘The Bottle Drive’. De eenvoudigste eenvoudige fondsenwervingsideeën. Je verzamelt in feite het afval van mensen en vervangt het door geld. Appeltje-eitje.

Dat dachten we ook. Het gesprek ging als volgt: “We gaan een flessendrive doen!” “Jazeker!” “Op nieuwjaarsdag.” “Geweldig idee!” “Alle oudejaarsfeesten! We gaan veel geld verdienen!”

Het werd een obsessie. Ik ben in de supermarkt en kom Mike tegen. Hij zegt: “Hé, we hebben een oudejaarsfeest, jij en John moeten stoppen.” Geweldig, denk ik. Geef zijn adres aan een van de chauffeurs om ‘s ochtends hun flessen op te halen. Ik ben erdoor meegesleept, zozeer zelfs dat ik mezelf eigenlijk afluister om te zien waar iedereen gaat vieren.

Het is dus nieuwjaarsdag en met kaarten in de hand en adressen van alle OSE-feestjes die de avond ervoor plaatsvonden, sprongen we in onze vrachtwagens en liepen we naar buiten. Had ik al gezegd dat we in Maine wonen? We werden in december getroffen door verschillende stormen en vandaag waren we in Nor’Easter, zoals ze liefdevol worden genoemd. (In het geval dat je niet bekend bent met de term, betekent dit in feite dat sneeuw in kleine, bescheiden kristallen valt in een gematigd maar meedogenloos tempo totdat je je plotseling realiseert dat je volledig overweldigd bent.) Dat zal ons echter niet afschrikken… Maak je geen zorgen, gewoon monteren en vroeg beginnen.

Hier is een vreemd concept … Begin vroeg op nieuwjaarsdag. Nou, niet iedereen bracht oudejaarsavond door zoals ik – in PJ’s nestelden ze zich naast de houtkachel en gingen vroeg naar bed zodat we b konden krijgenVroege ochtend starter om flessen te rijden. Om 9.00 uur, als je een feestje hebt, is het onwaarschijnlijk dat je verhuist, laat staan je huis schoonmaakt. Daarom zijn veel deuren niet beantwoord.

Uiteindelijk bleek een van de buurten veelbelovend totdat we… Scouting. We geloofden het niet. Ze hadden ook een bottle drive! (Het is verbazingwekkend hoe snel een groep tienerhockeyspelers niet blij is in dit vroege weekend om voorbij de scouts te komen.)

Mijn vriend en ik besloten, genoeg van deze deur-tot-deur dingen, we gaan naar lokale restaurants en bars. We raakten de zwangerschap van de moeder bij de lokale Thatcher. Wij zijn de Rots! Onze verwachtingen waren hooggespannen. Dan horen we: “Sorry, je moet met de manager praten en die werkt niet op nieuwjaarsdag” of “We hebben weer veel flessen in onze schuur staan maar helaas heeft de ploegman ons niet geploegd van de laatste storm. Kom in het voorjaar naar ons toe.”

Nou, dat was frustrerend. We wisselden mobiele telefoontjes uit en ontmoetten elkaar op regelmatige tijdstippen in het lokale herstelcentrum. Het sneeuwde sneller dan de ploegen de wegen konden schoonmaken en we realiseerden ons dat het erg gevaarlijk werd om voertuigen op de weg te hebben. Met een leger van twaalf vrachtwagens keerden we terug naar het herstelcentrum om erachter te komen dat het gesloten was vanwege het weer!

Wat doen we nu?

“Breng ze naar mijn garage” (Wat, wie zei dat? Ik? Let op: je bent erg behulpzaam.) Natuurlijk vindt iedereen dit een geweldig idee!

Voor ik het wist staat mijn garage vol met oud ruikende bierflesjes, mijn handen zijn plakkerig en koud, ik ben uitgeput, mijn man is klaar om van me te scheiden en mijn auto is nu bedekt met een 18-inch buitenkant van dikke, natte sneeuw omdat er niet genoeg ruimte is in mijn garage!

In de loop van de volgende week pakten mijn man en ik flessen in en maakten we verschillende uitstapjes naar het Redemption Center. Woo Hoo! We verdienden $ 350 voor 15 personen en hadden een koude en besneeuwde dag, rijdend door de stad. Er zou een eenvoudigere manier moeten zijn om geld in te zamelen!

Add Comment